Kiss Máté

Pár évvel ezelőtt elkezdődött nálam egy érdekes fejfájás. 3-4 havonta jött elő 3-4 hónapig tartott. Minden nap min. 1-szer, általában délelőtt elkezdett fájni a fejem a bal halántékomnál. Kb. 20-30 percig iszonyatosan fájt, nem volt jó se állva, se feküdve, se hidegben, se melegben. Nem segített a zuhanyzás, nem segített ha a fejem lehajtottam. Körülbelül csak ültem és vártam hogy elmúljon, beszélni nem volt olyankor erőm. Édesapám orvos, így elkezdtük a kivizsgálásokat, ami alatt mindent értek, ami szóba jöhet (MRI-től kezdve a szemészen át, minden). Végül kiderült, hogy ún. Claster fejfájásom van. Utána lehet olvasni, van olyan női clasteres, aki a szülési fájdalomhoz hasonlítja a fájdalmat, amikor rohama van. Én szerencsésebbek közé tartozom, mert nekem “csak” 20-30 percig tart, van akinek órákig. Természetesen az orvostudomány jelenlegi állása alapján gyógyíthatatlan. Szintetikus opiát származékból készülő fájdalomcsillapítót kaptam. Édesanyám mondta, hogy hallott egy “csodamasszőrről”, aki rendkívül jó. Hát…Ateista vagyok és nem hiszek a hókuszpókuszban, főleg nem olyanban, hogy valaki masszírozással gyógyít gyógyíthatatlan fejfájást. Rendkívül el voltam keseredve, mert elképesztő fájdalmaim voltak, ezért megpróbáltam.

Kedves István azt mondta, hogy az első alakalommal felméri, hogy mi van velem, aztán megmondja, hogy szerinte mennyi kezelés. Azt mondta, hogy habár nem hallott még erről a betegségről, de sejti, hogy mit kellene kimasszírozni és 4-5 alkalmat kért. Megadtam neki a lehetőséget. Természetesen pont az elején említett 3-4 fejfájós hónap végén lett meg az 5. kezelés, tehát nem tudtam, hogy István segített vagy a szokásos…Vártam, hogy mi lesz. Eltelt 3 hónap és semmi, majd eltelt a 4. is, fejfájás nélkül. Lassan két éve, hogy voltam Istvánnál és őszintén mondhatom, hogy azóta nem tombolt a fejfájásom. Én vagyok saját magam (és akár másé is) bizonyítéka, hogy valami elképesztő dologra képes István. Nincs érdekem abban, hogy hazudjak, nem érdekel ki mit gondol, mert én csak HÁLÁS VAGYOK, mert azóta sem fájt úgy a fejem!

Besze Edina – women’s physique versenyző

2012 év eleje óta rendszeres járok Pistihez, heti egy vagy két alkalommal. Mint women’s physique versenyző a mindennapos edzések mellett szükségem van a rendszeres masszírozásra.  A letapadt izmok, ízületi fájdalmak gátolják a fejlődésem és a szabályosan végrehajtott izom munkát is. Pisti módszerétől a hiányosságaim, genetikai lemaradásaim megszűntek, évről évre jobb eredményeket produkáltam a versenyeken, amit nagy részt a kezének köszönhetek.
Besze Edina

601942_542303382498406_2016430286_n l972141_519811271419295_21562084_n

Tóth Gabi

Gabi hát-, és derékproblémákkal jelentkezett nálam. Immár nyolc éve a pályán van, rengeteg feszültség halmozódott fel benne az állandó megfelelés és teljesítmény elvárás miatt. Ebből egyenesen következtek a stressz okozta feszültségek, izomgörcsök és a fájdalmak. Tovább olvas