Én vagyok Bruce Willis masszőre

A páciensei szerint csodákra képes, a kezéről és a szakértelméről ódákat zengenek. De nem csak a “földi halandók”, hanem a sztárok is! – legutóbb Bruce Willis-t gyógyította meg.

Két alkalom elég volt, hogy helyre hozza a sztár vállát.

Hatos Istvánról nem túlzás azt állítani, hogy sztárok a barátai. Az elmúlt években olyan hírességek fordultak meg nála, mint a magyar válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs, a Guns N’ Roses frontembere, Axl Rose, az Oscar-díjas Jeremy Irons, illetve legutóbb a jelenleg hazánkban forgató Bruce Willis.

Még a kisbabájukat is megmutatták
A Die Hard-filmek sztárjával például Jeremy Ironson keresztül került kapcsolatba.
– Felhívott, hogy elküldheti-e hozzám a legjobb barátját – mesélte a Hot!-nak István. – Megkérdeztem tőle, hogy ki lenne az. – “Hát Bruce Willis!” – kiáltott fel. “Na jó, küldd.” – vágtam rá.
Hihetetlen párbeszéd, pedig minden szava igaz!

István azt is elárulta: nem a hollywoodi sztár ment hozzá a rendelőjébe.
– Házhoz mentem, ott volt a felesége is, nagyon csinos asszony. Még a kisbabájukat is megmutatták. Vittem neki ajándékba egy csörgőt, Bruce-nak pedig birsalmapálinkát, azzal ittunk pertut. Onnantól egészen más volt a hangulat. A jobb válla fájt, azt masszíroztam, és mondhatom, jól bírja a fájdalmat. Amikor eljöttem, megölelt, megpuszilt. Két alkalom elég volt, hogy helyrejöjjön a válla, de még találkozunk. Bruce végtelenül kedves, barátságos, mosolygós ember. Ha nem forgat, akkor éjjel-nappal babázik és pihen. Jól tartja magát, a korához képest fantasztikus kondiban van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.