A gerincgyógyász: ösztönei vezetik – BLIKK NŐK

Páciensei ódákat zengenek a kezéről. Mi is kíváncsiak lettünk, vajon mi a titka az István által végzett masszázsnak?

Az általa kidolgozott technikával Hatos István szerint még a gerincsérv is gyógyítható. Ezt hallván igencsak megörültem annak, hogy részt vehetek nála egy kezelésen. Némi kétkedés azért volt bennem, hiszen tíz éve gerincsérvvel műtöttek, és bár azóta a rendszeres jóga sokat segített, még vannak fájdalmaim. Ám István már az első mozdulatával meggyőzött: megnyomott a hátamon három olyan pontot, amelyekről kiderült, bizony ezekből sugárzik a fájdalom …

Jó hírét viszik!
A híres balettművész, Tunyogi Henrietta térdsérülését is István kezelte. Henrietta annyira meg volt elégedve az eredménnyel, hogy utána sorra ajánlotta a férfit híres ismerőseinek. Így történt, hogy István Jeremy Irons gerincsérvét is meggyógyította, aztán pedig a brit színész továbbajánlotta őt a hónapok óta Magyarországon forgató Bruce Willisnek.

Saját technikát fejlesztett ki

István tulajdonképpen a véletlennek köszönhetően lett masszőr: egyik kollégája figyelt fel a tudására. Hamar kitanulta a mesterséget, sőt, saját technikát fejlesztett ki, és nem hagyta, hogy az ismert sémák behatárolják az általa végzett kezelést. Egy idő után azt vette észre, hogy páciensei nyaki és gerinc panaszai nagyon hamar enyhülni kezdenek. Volt, aki egy súlyos gerincsérvből épült fel a segítségével, és akadt olyan is, akinek a hagyományos kezelésekhez képest fele annyi idő alatt jött rendbe a derékbecsípődése.

Több energia

Aki Istvánnál szeretne gyógyulni, annak első lépésként egy állapotfelmérésen kell részt vennie a Fájdalom Ambulancián, ahol ötvözik a hagyományos orvoslást és az alternatív kezeléseket. István szerint ő a benne rejlő segítő energiákat nem csak a tenyerén, hanem az ujjain keresztül is képes átadni, így azok tulajdonképpen tízszeres erővel hatnak.

Az egyórás masszázs minden perce tartogatott valami meglepetést. A legérdekesebb élményem az volt, amikor egy érzékeny pontot masszírozva István úgy fogalmazott: “most küzdök meg a fájdalommal”. Valóban éreztem, hogy a mozdulatai révén valami oldódik bennem… Mivel a panaszaim azóta szinte teljesen elmúltak, úgy tűnik, István győzött.

Gedeon Beatrix
Blikk Nők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.